Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Takk for at du godtar motta nyhetsbrev fra oss

Takk for at du godtar å motta nyhetsbrev fra Erickson Coaching Nordic med tips, oppdateringer og nyheter som vi tror kan være av dine interesser. Dette er definert som markedsføring i hht loven.

Hyppighet for utsendelser kan anslås til 1 gang pr kvartalet.

Du kan når som helst avmelde deg, ved å trykke link "Unsubscibe" som skal finnes nederst på alle web-baserte nyhetsbrev.
For vanlige manuelle eposter, returenerer du bare eposten og skriver øverst i emnefeltet "Ønskes avmeldes" eller liknende.

For nærmere om Personvernforskriften (GDPR) se Link her>>

Vennlig hilsen

Erickson Coaching Nordic AS

Administrasjonen. Mobil 40041204

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 412 72 858 (Maria), eller 400 41 204