Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Spre nyheten: Få med deg ICFs gratiskurs i mai i Oslo

International Coaching Week er et verdensomspennende initiativ i regi av International Coach Federation. International Coaching Week 2014 (ICW14) arrangeres 19.-25. mai 2014 og gjennomføres som en uke med en mengde gratis kurs/foredrag i regi av International Coach Federation i over 120 land samtidig. Høydepunktet er ICF Norges konferanse 21.mai og "gatecoaching". Erickson coachutdanning bidrar med 6 arrangementer.

International Coaching Week 2014 (ICW14) arrangeres i mai 2014 og gjennomføres som en uke med en mengde gratis (eller nesten gratis) arrangementer i regi av International Coach Federation i over 120 land samtidig. Erickson coachutdanning bidrar med 5 arrangementer under uken + gratis prøvecoaching hele uken: Vi håper mange finner veien til "Coaching og mentaltrening", "Digital, men fattet", "Hvordan motivere forskjellige team", "Mestre foreldrerollen som travel far eller mor" og "Veiledningsworkshop til ICF-coaching". Hovedarrangement i ICW14 er det felles ICF-arrangerte frokostmøte for ledere onsdag 21/5, som også er ukens hovedarrangement med masse flotte innspill og foredrag. Og ikke minst "Gate-coaching" på Karl Johansgate. Les sammendrag og program under. Sjekk også websiden til de andre ICF-skolene for deres gratis-program.

Gå til påmeldinger ICF Coaching Week Oslo og Erickson gratisarrangementer >>

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204