Siste nytt

Sissel Andersen - "Hva har jeg brukt coachutdanningen min til !" - fremskrittet, fra godt betalt leder, til alene som selvstendig. Stafettpinnen.

Coach-utdanningen er min egen verktøykasse og mulighetsåpner. Coach-utdanningen hos Erickson, har gitt meg muligheten til å til å realisere målet mitt med å komme videre og starte eget firma. Den har gitt meg en verdifull verktøykasse i arbeidet som både lederutvikler, mental trener og foredragsholder. Utdanningen har vært som en reise. Mitt utgangspunkt var et ønske om å bli skikkelig god i coaching-faget. Uttalelsen fra min lederkollega; «hva hindrer deg i å gjøre det da?», husker jeg godt – det ga meg ekstra dytt til å starte på utdannelsen til profesjonell coach. Siden da har det skjedd mye -

Les mer

Personvern - GDPR

Kjære venner, Du har sikkert hørt om den nye databeskyttelsesforskriften ("GDPR") som trer i kraft i 2018. Vi skriver derfor til deg for å fortelle deg at vi har gjort noen endringer i retningslinjene våre, for å kunne styrke dine personvernrettigheter og for å gi deg mer klarhet og kontroll over hvordan vi bruker informasjonen din. Du har sikkert mottatt ganske mange e-postmeldinger om dette allerede, så derfor vil også vi holde dette kort, slik at du kan komme tilbake til coachingen din! Vennligst les de nye vilkårene her og detaljene om hva vi har gjort for å forberede den nye GDPR her.

Les mer

Personvernerklæring Erickson Coaching Nordic

Behandling av personopplysninger hos Erickson Coaching Nordic (ECN)

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 14. juli 2018

KORT FORTALT:

Her er et kort sammendrag av våre løfter til deg når det gjelder hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Du bør lese hele personvernerklæringen for fullstendighets skyld.

- Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven og personvernerklæringen vår. Vi ønsker fullstendig åpenhet om hva vi gjør med personopplysningene dine. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

- De opplysningene vi har om deg er opplysninger du selv gir oss når du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet vårt, og/eller deltar på et av våre mini-kurs og/eller deltar på våre kurs.

Informasjonen gjelder:

    • Navn
    • Epost
    • Adresse (ved deltakelse på kurs)
    • Mobilnummer (ved deltakelse på kurs)

- Personopplysningene dine deles ikke med noen med mindre du har gitt oss et særlig samtykke.

- Du kan når som helst ta kontakt og vi sletter personopplysningene dine. Vi oppbevarer dem uansett ikke lenger enn det som er nødvendig ut fra formålet og lovpålagte plikter.
 

HELE PERSONVERNERKLÆRINGEN:

Vi må behandle opplysninger om deg for at vi skal kunne levere nyhetsbrevene, og du skal kunne motta informasjon og nyheter fra oss. Det er viktig for ECN at ditt personvern ivaretas når du benytter tjenesten, og at du forstår hvordan vi bruker personopplysningene dine. I denne personvernerklæringen forklarer vi blant annet hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til. Denne personvernerklæringen er en del av ECN brukervilkår. Ved å godta personvernerklæringen og brukervilkårene aksepterer du at ECN behandler personopplysningene dine i samsvar med personvernerklæringen. 

 

1          Informasjon vi samler inn

a) Opplysninger du gir oss.

I tilknytning til at du registerer deg for mini-kurs, nyhetsbrev og/eller kurs, registrerer vi navn, e-post, telefonnummer, og adresse.

Opplysninger som lagres i dag og systemer.

  • -Nyhetsbrev-utsendelse med Keymailer: Fra Keyteq AS
  • -Faktura- og kreditnota utsendelse med Trippeltex (Norge) og for tiden fortsatt med Mamut (Utland): Fra Ecit AS /Regnskapsbistand AS
  • -Epost-korrespondanse med Outlook: Fra Microsoft
  • -Referat korrespondanser og kontaktopplysninger i excel document som ligger lagret lokalt på vår PC: Fra Microsoft
  • -Kursadministrasjonssystem og CRM (under utarbeidelse)

Vi registrerer informasjon i forbindelse med din bruk av tjenesten, blant annet (1) når du åpner nyhetsbrevene (2) hvor lenge du leser (3) informasjon om geografisk posisjon (4) tilbakemeldinger du evt har gitt oss.

b) Opplysninger vi samler inn fra andre

2          Hvordan vi bruker personopplysningene dine

a) Gjennomføring av avtalen med deg

ECN bruker personopplysningene dine til å levere tjenesten som avtalt. Vi bruker også opplysningene til å gi deg en best mulig brukeropplevelse i etterkant, for eksempel i form av å kunne svare på dine forespørsler om dokumentasjon tidligere kurs hos oss og sende deg kopi av kursbevis og diplomer.

b) Personalisering av tjenesten

Informasjonen blir brukt til å personalisere tjenesten, for eksempel ved å finne innhold som er relevant for deg eller andre brukere eller grupper av brukere.   

c) Utvikling, forbedring, statistikk og måling

Informasjonen blir brukt til å bedre forstå hvordan brukerne våre får tilgang til og bruker tjenesten, med det formål å bedre kunne respondere på brukernes preferanser og ønsker og å forbedre tjenesten i sin helhet. Informasjonen blir også brukt til andre forsknings- og analyseformål. 

d) Markedsføring

Overfor brukere som har et aktivt kundeforhold til ECN (det vil si at du har registert din epost og mobilnummer), vil vi kunne sende markedsføring per e-post, SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Slik markedsføring skjer alltid innenfor rammene av markedsføringsloven. Du kan be om ikke å motta slik markedsføring. Hvis du ikke har et aktivt kundeforhold til ECN, eller om vi skulle ønske å sende deg markedsføring som faller utenfor rammene av kundeforholdet, vil vi alltid be om ditt samtykke før vi sender deg markedsføring.  

3          Hvordan vi deler personopplysningene dine

Generelt

Vi deler bare personopplysningene dine med andre hvis det er nødvendig for å gjennomføre tjenesten (Regnskapslovgivning f.eks. kreditering, fakturering) eller vi skulle være forpliktet til slik deling i henhold til lov, forskrift eller rettslige prosesser. I kommersiell sammenheng skal du være sikker på at vi ikke deler e-postadressen din med andre. Enhver deling utover slik deling som nevnt i dette punktet krever ditt samtykke.

4          Innsyn, retting og sletting av personopplysninger

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Hvilke personopplysninger du har registrert eller på annen måte oppgitt, kan vi skaffe deg. Hvis noen av opplysningene vi har registrert om deg ikke er korrekte, oppfordrer vi deg til å ta gjøre endringer. Der kan du også eventuelt slette personopplysningene dine med mindre de er nødvendige for at vi skal kunne levere tjenesten. Du kan også når som helst trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet og våre lovpålagte plikter.

5          Barns personvern

Barn under 16 år kan benytte tjenesten coaching, så fremt barnets foresatte har gitt skriftlig godkjennelse til det.

6          Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å øke brukeropplevelsen og få mest mulig effektiv bruk av tjenesten. En informasjonskapsel er et stykke data som sendes fra en internettside som besøkes, og som lagres lokalt på brukerens nettleser. Hensikten er å bruke informasjonskapslene til å bevare data relatert til brukerens preferanser og kontoinnstillinger, samt til å evaluere og sammenstille statistikk om brukerens aktivitet. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler som standard. Du kan når som helst avslå bruken av informasjonskapsler ved å gjøre endre innstillingene i nettleseren til ikke å godta informasjonskapsler

7          Informasjonssikkerhet

Vi har gjennomført organisatoriske og tekniske rutiner og tiltak som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet, og at de er tilgjengelige ved behov.

8          Endringer i personvernerklæringen

Vi kommer til å oppdatere denne personvernerklæringen for å reflektere eventuelle endringer i tjenesten. Endret personvernerklæring vil i slike tilfeller bli publisert på erickson.no. Ved større endringer vil vi varsle deg direkte på egnet måte, enten via tjenesten eller e-post. 

9        For våre Bestillings- og betalingsregler, se Link egen oversikt her >>

10        Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Erickson Coaching Nordic AS, Postboks 262 Lilleaker 0216 Oslo, er behandlingsansvarlig.

Vi kan kontaktes på epost: post@erickson.no eller på telefon: +47 400 41 204.

 

Databeskyttelsesforskriften ("GDPR")

 

Vi er så forpliktet til deg som vi er til vår coaching praksis.

Slik forbereder vi oss til den kommende generelle databeskyttelsesforskriften (GDPR) og beskytter dataene dine.
Hvis du har spørsmål om din informasjon, eller endringer i retningslinjene våre, vennligst sjekk denne siden for oppdateringer, og ta gjerne kontakt med oss via e-post.

GDPR trer i kraft 25. mai 2018, (senere utsatt til 1.juli og 1.august for Norge) og krever at organisasjoner oppdaterer hvordan vi samler inn, håndterer, lagrer og fjerner personopplysninger fra EU-borgere. For å forberede oss og våre kunder på dette, jobber vårt team med å:

• Kommunisere med alle nye og eksisterende abonnenter om hvordan vi bruker dataene våre og hvordan de kan kommunisere endringer i deres preferanser for dataforbruk til oss.
• Investere i sikkerhetsinfrastruktur og oppdatere våre personvern skjerm sertifiseringer.
• Bruk av produkter som gir de nødvendige verktøyene for å administrere dataene dine.
• Opprette brukervennlige datahåndteringsverktøy og kommunikasjonskanaler, slik at du enkelt og når som helst kan få tilgang til eller slette kundedataene dine
• Holder oss oppdatert på vårt ansvar for GDPR-samsvar og kommuniserer eventuelle endringer med deg underveis.

Her finner du personopplysningsloven med nasjonale tilpasninger (lovdata.no)

(link som skal benyttes: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38 )

Her finner du delen med hele personvernforordningen

(link som skal benyttes): https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/prop.-56-ls-20172018/id2594627/sec42

Her finner du link til den offisielle personvernforordningen – General Data Protection Regulation (engelsk, pdf)

(link som skal benyttes): https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=OJ:L:2016:119:FULL