Siste nytt

ÆRLIGHET uten tillit = Mulig overgrep. Om coaching, terapi, ICF. DEBATT

Med hjelp av en Addictologi-terapeut gikk coaching-begrepet forrige uke (desember 2017) fra å være «litt varm sten» til ett steg nærmere «lava» i Norge! Fra jobbreise i Riga leste jeg VG på nett’s siste VG-research artikkel rett før leggetid, og jeg klarte ikke sovne igjen. Nå blir det gru-spennende! Jeg regner med at tommel-skruen vris ytterligere mot coaching-ordet, fordi addictologen og hans oppdragsgiver begge refererer til «lederutvikling og coaching», og de holder flagget høyt hevet. Og han og jeg er tilsynelatende i samme bransje! Dette er sterk kost for oss som hegner profesjonelt om coaching-ordet, som noe annet enn «hvasomhelstmedspørsmålstegn?etter». Dommen fra Oslo tingrett er ikke rettskraftig, men Borgarting lagmannsrett har varslet partene om at de vurderer å nekte oppdragsgiver å fremme en anke, skriver VG (9/12-'17). For andre gang på et par uker har jeg støtt på eksperter som fremhever ærlighet som metode for utvikling. Ærlighet er en fin egenskap. Jeg mener at ICF-coachingen sessens er utvikling av ærlighet i coacheens møte med seg selv. Coachens forvaltning av sin egen ærlighet er en nøkkel i diskusjon av hva er coaching!

Les mer

KAMPANJE -25% frist 8.mai: Styrk din markedsverdi. Grunnkurs kundefokusert coaching oppstart februar. "Anerkjennende samtaler" (TASC Modul 1).

For deg som ønsker en mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt. For deg som ønsker utdanne deg til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person se muligheter og realisere sitt beste seg. For deg som vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og "ekstremt grad av resultat-eierskap" i de mest utfordrende situasjoner. For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening! Programmet jevnlig forbedret. Se under for kursinnhold. Bli med på gratis minikurs for smakebit og få inntrykk av "nerven" i denne ICF godkjente coachutdanningen og praktiske hverdagsnytten i lederrollen og andre situasjoner.

Ved påmelding skriv "Kampanjerabatt før 8/5-2018= kr. 5.175,-" (veiledende 6900,- minus 25% (1.725,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, kurs-forfriskninger/frukt/snacks og 3 uker ettertrening. Påmeldingsfrist kampanje 8. mai:

Les mer her >>
Meld deg på her >>

Les mer

Lørdag 24/5: Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?

Tips om hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far? (Gratis workshop ECN - International Coaching Week 2014 Oslo.) For travle foreldre; få med deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med dem som betyr mest for deg!


Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Dato: Lørdag 24. mai 2014, kl. 08:00 - 10:00
Sted: Scandic KNA hotel, Parkveien 68
Kursleder: Bernt Torgussen, ICF-sertifisert Erickson coach PCC, Pastor

Påmelding her >>

La oss innse det: gode familierelasjoner blir ikke til av seg selv. Hverdagens utfordringer sluker så mye av våre krefter at det ikke alltid er overskudd igjen til å prioritere dem som betyr mest for oss. Verden endrer seg med rekordfart og livet er mer komplisert enn noen gang. Fasitsvarene på spørsmålene om hva som er rett å gjøre i ulike situasjoner er i beste fall utilstrekkelige, og det kan være direkte nedbrytende for relasjonen å trumfe dem igjennom.
Prisen kan være høy for denne forsømmelsen.

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

 

Bernt André Torgussen, Erickson coach trener og pastor, gir deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med barn og tenåringer. Barneoppdragelse er ikke så mye en prestasjon som en relasjon. Ett konkret verktøy vi ser nærmere på er "den gode samtalen" - et "håndverkt" som kan læres. Da kan selv de vanskeligste situasjoner bli en kilde til læring, glede og vekst.

Meld deg på her >>

Program «Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?»

Lordag 22. mai 2014, kl. 08:00 – 10:00

- Kl. 08:00. Frokost og introduksjon ICF og Erickson
- kl. 09:00 pause
- kl. 10:00 Ferdig
- For de som ønsker: avtale om prøvecoaching med Erickson coach under sertifisering


Påmelding>>