Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Lørdag 24/5: Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?

Tips om hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far? (Gratis workshop ECN - International Coaching Week 2014 Oslo.) For travle foreldre; få med deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med dem som betyr mest for deg!


Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Dato: Lørdag 24. mai 2014, kl. 08:00 - 10:00
Sted: Scandic KNA hotel, Parkveien 68
Kursleder: Bernt Torgussen, ICF-sertifisert Erickson coach PCC, Pastor

Påmelding her >>

La oss innse det: gode familierelasjoner blir ikke til av seg selv. Hverdagens utfordringer sluker så mye av våre krefter at det ikke alltid er overskudd igjen til å prioritere dem som betyr mest for oss. Verden endrer seg med rekordfart og livet er mer komplisert enn noen gang. Fasitsvarene på spørsmålene om hva som er rett å gjøre i ulike situasjoner er i beste fall utilstrekkelige, og det kan være direkte nedbrytende for relasjonen å trumfe dem igjennom.
Prisen kan være høy for denne forsømmelsen.

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

 

Bernt André Torgussen, Erickson coach trener og pastor, gir deg nyttige tips og konkrete "verktøy" du kan ta i bruk umiddelbart for å styrke kommunikasjonen og relasjonen med barn og tenåringer. Barneoppdragelse er ikke så mye en prestasjon som en relasjon. Ett konkret verktøy vi ser nærmere på er "den gode samtalen" - et "håndverkt" som kan læres. Da kan selv de vanskeligste situasjoner bli en kilde til læring, glede og vekst.

Meld deg på her >>

Program «Hvordan mestre coachende væremåte i rollen som mor eller far?»

Lordag 22. mai 2014, kl. 08:00 – 10:00

- Kl. 08:00. Frokost og introduksjon ICF og Erickson
- kl. 09:00 pause
- kl. 10:00 Ferdig
- For de som ønsker: avtale om prøvecoaching med Erickson coach under sertifisering


Påmelding>>

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204