Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Å motta prøvecoaching (Erickson#1 hele uken)

Vil du motta gratis prøvecoaching under Coaching Week 2014? I perioden 19.-25. mai 2014 arrangeres ICF Coaching Week (ICW) i Oslo og samtidig i 120 andre land. Målgruppen er "deg som vil motivere deg selv og dine medarbeidere". I løpet av uken vil Erickson sertifiserte ICF coacher tilby deltakerne gratis prøvecoaching på 1 time (ca 60 minutter) slik at de kan bli bedre kjent med effekten av å bruke profesjonelle ICF coacher.

Meld din interesse ved å sende en mail til Erickson Coaching med tidspunktene du er interessert i.

Mulige tidspunkter å møte ICF-sertifiserte Erickson coacher er på følgende gratisarrangementer, hvor nærmere avtale kan gjøres:
Tirsdag 20. mai kl. 17:00-19:30
Torsdag 22. mai kl. 17:00-19:30
Fredag 23. mai kl. 16:30-19:00
Lørdag 24 mai kl. 08.00 – 10.00

Vår ambisjon er å markedsføre ICF godkjente coacher slik at det blir naturlig kvalitetssikre profesjonelle coacher gjennom ICF.


Vilkår for å motta prøvecoaching:

Første time coaching er gratis. Ønsker du flere timer koster andre time kr 400,- og tredje time kr 200,-. Timer utover det avtales med coach individuelt. Ved ikke oppmøte til bestilt time prøvecoaching (no show) eller ikke avbestilt  minst to virkedager før time, så vil coachen fakturere kr 200,- uansett.

Det er Erickson coacher med modul 4 og modul 5 som gir prøvecoaching for å samle kundetimer i praktisk coaching.

Her kan du lese mer om prøvecoaching i Erickson, slik det presenteres for Erickson coachene >>

 

Tilbake til ICW14-oversikt >>

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204