Siste nytt

ÆRLIGHET uten tillit = Mulig overgrep. Om coaching, terapi, ICF. DEBATT

Med hjelp av en Addictologi-terapeut gikk coaching-begrepet forrige uke (desember 2017) fra å være «litt varm sten» til ett steg nærmere «lava» i Norge! Fra jobbreise i Riga leste jeg VG på nett’s siste VG-research artikkel rett før leggetid, og jeg klarte ikke sovne igjen. Nå blir det gru-spennende! Jeg regner med at tommel-skruen vris ytterligere mot coaching-ordet, fordi addictologen og hans oppdragsgiver begge refererer til «lederutvikling og coaching», og de holder flagget høyt hevet. Og han og jeg er tilsynelatende i samme bransje! Dette er sterk kost for oss som hegner profesjonelt om coaching-ordet, som noe annet enn «hvasomhelstmedspørsmålstegn?etter». Dommen fra Oslo tingrett er ikke rettskraftig, men Borgarting lagmannsrett har varslet partene om at de vurderer å nekte oppdragsgiver å fremme en anke, skriver VG (9/12-'17). For andre gang på et par uker har jeg støtt på eksperter som fremhever ærlighet som metode for utvikling. Ærlighet er en fin egenskap. Jeg mener at ICF-coachingen sessens er utvikling av ærlighet i coacheens møte med seg selv. Coachens forvaltning av sin egen ærlighet er en nøkkel i diskusjon av hva er coaching!

Les mer

KAMPANJE -25% frist 8.mai: Styrk din markedsverdi. Grunnkurs kundefokusert coaching oppstart februar. "Anerkjennende samtaler" (TASC Modul 1).

For deg som ønsker en mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt. For deg som ønsker utdanne deg til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person se muligheter og realisere sitt beste seg. For deg som vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og "ekstremt grad av resultat-eierskap" i de mest utfordrende situasjoner. For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening! Programmet jevnlig forbedret. Se under for kursinnhold. Bli med på gratis minikurs for smakebit og få inntrykk av "nerven" i denne ICF godkjente coachutdanningen og praktiske hverdagsnytten i lederrollen og andre situasjoner.

Ved påmelding skriv "Kampanjerabatt før 8/5-2018= kr. 5.175,-" (veiledende 6900,- minus 25% (1.725,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, kurs-forfriskninger/frukt/snacks og 3 uker ettertrening. Påmeldingsfrist kampanje 8. mai:

Les mer her >>
Meld deg på her >>

Les mer

Bestillings- og betalingsregler - Hva bør huskes?

Åpne kurs i regi av Erickson Coachutdanning  

Bindende påmeldingsfrist til åpne kurs hos Erickson Coachutdanning er 4 uker før kursstart. Kurset vil bli fakturert og kunden kan benytte plassen på senere kurs satt opp i inntil 1 år. Når kjøpt flere moduler i TASC; Siste frist for kostnadsfri ombooking til senere kursdatoer er 3 uker før kursstart, deretter ilegges repetisjonsavgift pr dag, og for Modul 5 ilegges 5% av betalt kursavgift. Tilsendte faktura skal være betalt 1 uke før kursstart. Innbetalte beløp refunderes ikke, men kan overføres til senere kursmoduler i inntil 1 år (for Modul 5 inntil 2 år).

Rabatter og reduksjoner

For modul 1-4: Som ansatt i offentlig sektor får du i tillegg 10 % bransjerabatt, og som ansatt i skolesektoren får du 20 % bransjerabatt. Når flere enn to fra samme organisasjon deltar, kan vi diskutere grupperabatter. Utdanning fra andre coaching-og NLP skoler kan også gi rabatter etter nærmere avtale.
Erickson setter stor pris på dybdekompetanse i coachingfaget. Derfor tilbyr vi også vesentlige repetisjonsrabatter eller tilnærmet selvkost dagspriser dersom det er ledig plass på kurset. Alle pakke-, bransje- og forhandlede rabatter forutsetter påmelding senest 8 uker før kursstart, eller avtale om unntak fra frist.

Regningen blir sendt pr e-post

Ericksons regnskapsbyrå sender faktura til den oppgitte faktura-epostadresse. Det er deltakerens ansvar å bringe fakturaen til rett betalingssted. I tilfelle feil adresser er oppgitt av kunden, eller kundens interne videresending av faktura til betaling ikke fungerer, kan tilkomme et administrasjonsgebyr kr 350,- (+ fakturagebyr) for etterarbeide. Ved endringer i en faktura i etterkant, kan tilkomme et administrasjons-/fakturagebyr.

Rettigheter for deg som vil repetere

Når du som er normal-betalende deltakere har deltatt på en modul, kan du repetere samme modul i Norge eller hvor som helst i verden, til kun en selvkostbasert repeterer-pris (som dekker kursstedskost/lunsj og et administrasjonsgebyr). Mange benytter seg av denne ordningen som Coachutdanning Erickson har hatt i mange år og som omfatter alle internasjonale arrangører.

Ved sykdom

Ved eventuell sykdom må Erickson Coachutdanning varsles 24 timer før kursstart. Deltaker vil med skriftlig legeerklæring innen 2 uker få utsatt kursstart på modulen til neste tilsvarende kurs hos Erickson. Ved ekstraordinære situasjoner kan oppstarten utsettes i inntil 6 mnd. fra kursets opprinnelige startdato eller så kan deltakeren velge å øverføre restbeløp til personlig coaching.

Ved utelatt oppmøte

Din innbetaling er kun gyldig for de moduler du har avtalt og betalt for i henhold til Erickson Coachutdanning . Uteblir du fra hele eller deler av kurset kan du avtale med skolen om å få delta på modulen senere mot gjeldende repetererpris. For Alumni nettverkstreff blir "no-show" fakturert. For Minikurs gjelder "no-show-klausul: hvis manglende skriftlig avmelding (frist senest 5 timer før) faktureres et kanselleringsgebyr på kr. 200,- + 35,- fakturagebyr.

Erickson Coachutdanning’s rettigheter

Vi forbeholder oss retten til ikke å gjennomføre kurs med for få påmeldte. Ved for lav oppslutning vil du bli kontaktet for andre tilbud. Ønsker du ikke dette kan du annullere din påmelding og få pengene refundert.

Erickson Coachutdanning forbeholder seg retten til å gjøre endringer mht. tid, sted, instruktører m.m.

Erickson forbeholder seg rett til vurdere deltakers egnethet (tilstedeværelsesevne, læreevne m.m.) til progresjon på moduler, eventuelt å anbefale repetisjon av nivået.

Alle påmeldinger, endringer, avmeldinger og bekreftelser må skje skriftlig. Muntlige eller telefoniske beskjeder og SMS regnes som muntlig og må bekreftes skriftlig ved epost eller brev, for å være gjeldende.

Diplomer og kursbevis.

Inkludert i kursavgiften i TASC er Kursbevis og Diplom ved endt hhv. modul 4 og modul 5, innføring og oppdatering i norske og internasjonale Erickson- og ICF-vedlikeholdte sertifikatregistre.
Inkludert i kursavgiften i TASC er innlevering og vurdering av Modul 4-Rapport /Certificate/Diplom som godkjent Erickson Profesjonell coach (EPC), innen 1 år etter ordinær satt tidsfrist. Ved forsinkelser over 1 år etter endt kurs og forespørsel om godkjenning av Modul 4-Rapport, tilkommer en administrasjonskostnad tilsvarende Repetisjonsdags-avgift (pt. kr. 845,-).

Ved ønske om kursbevis på enkeltdeler av utdanningen TASC (f.eks. Modul 1.1(1a), 2 eller modul 3) tilkommer engangs administrasjonsavgift kr. 480,- pr modul pluss portoutgifter. Ved fler enn en modul i samme kursbevis, er pris -50% f.o.m den andre modul.
Ved ønske om utstedelse av duplikat av mistet diplom/kursbevis, tilkommer administrasjonsavgift kr. 350,- pluss portoutgifter.
Faktureringsgebyr (p.t. kr. 35,-) tilkommer. Kostnaden dekker sertifikat-register rapportering og vedlikehold Norge, Canada og vs ICF globalt.

Omkostninger ved for sen betaling

10 % rente p.a. tilkommer ved betaling senere enn 14 dager etter forfall.
Fakturagebyr kr 35,00.
Gebyr kr 60,00 pr purring.
Ikke betalte krav oversendes inkasso.

Publisering av bilder fra kurs

Kursdeltakere synes det er hyggelig å se bilder fra våre samlinger, vi gjør derfor oppmerksom på at Erickson Coaching ofte publiserer bilder fra kurs og Alumnitreff på henholdsvis erickson.no og Ericksons Facebooksider, med henvisning til Åndsverkloven §45c.  Erickson tagger ikke kursdeltakere i bilder på Facebook.  De som imidlertid ikke ønsker å være med på bilder i det hele tatt, gir beskjed til oss ved oppmøte kursstart.

Alle kursene i Erickson Coaching Nordic holdes med forbehold om antall deltakere. Trykkfeil, lokale- og datoskifter kan forekomme.