Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

God høst til alle erickson-alumni; studenter, kunder, samt forretningsforbindelser! Vi håper å se mange av dere på sesongens nettverkstreff på cafe Malou for faglig og sosial aften. I dette nyhetsbrevet ser du også andre teamer vi vet opptar mange. f.eks. debattinnlegget "Mental trening".

Neste nettverkstreff: 26. september

Neste nettverkstreff: 26. september

Du inviteres til faglig og sosialt Alumni nettverkstreff hos ICF skolen Erickson Coaching 26. september klokken 17:00 på Cafe Malou ved Lilleaker senter.

Tema er "Teamcoaching – fra dilemma til prestasjon i sport og næringsliv - når kunden din har store endringsbehov".

Erickson Alumni er for alle som har vært kursdeltaker eller student i Erickson - også forretningsforbindelser inviteres til alumnisamlingene.

Les mer

Erickson innspill i debatten: Artikkel: Mental trening - hva og hvorfor?

Erickson innspill i debatten: Artikkel: Mental trening - hva og hvorfor?

Han omtales som «the hottest man in town», Erik Betrand Larssen, mental trener for bl.a. Petter Northug, Peter Warren og andre prestasjonsutøvere i sport og næringsliv. Selv sier han at det eneste han er god på i livet, er å forstå mennesker. (Kapital 9, 2011). Så hva er mental trening, en forståelig fagbeskrivelse kommet for å bli, eller er mental trening enda et hensiktsmessig fluktord bort fra det svært kraftfulle, men uklare begrepet coaching?

Les mer

Kurs: Teamcoaching i november

Kurs: Teamcoaching i november

Vil du skape innovative grupper og vedlikeholde gode team? Da passer teamcoaching for deg. "Kurset har fokus på deg som ønsker å få frem det beste hos andre", sier Jan Georg Kristiansen MCC, som sammen med Anna Lebedeva PCC har det ICF-godkjente kurset i Team Coaching 13., 14. og 15. november med gode referanser.

Les mer

Infomøte om ICF-sertifisering

Infomøte om ICF-sertifisering

Den 3/2 kl. 19.40 er første informasjonsmøte om neste Modul 5-klasse. Erickson setter stor pris på profesjonalitet av studenter og coacher. 11. mars starter ny klasse Modul 5 (serie H) Coaching Mastery med teleklassene. Påmelding via e-post her >>

Les mer

Bli kursvert eller -assistent og repeter fritt!

Bli kursvert eller -assistent og repeter fritt!

Kursassistent og kursvert er ofte første skritt på vei til plass i coachpool. Repetisjon er perfekt for deg som tar coachingferdighetene seriøst. Kursdatoene her >>

Les mer

Tips 2: Samle prøvecoach-timer på et av minikursene!

Tips 2: Samle prøvecoach-timer på et av minikursene!

Noen ganger ønsker Erickson-studenter å få hjelp til å samle coachingtimer til Modul 4-Rapporten eller til ICF-sertifikatet.

Andre ganger ønsker tidligere Erickson-studenter mer praksis fordi de har blitt litt «rustne» i å holde coach-posisjon i coaching-samtalen.
Eller kanskje fordi de har arbeidet så mye at det har blitt lite av «skikkelig coaching».

Les mer

Vi har nå TO typer minikurs!

Vi tilbyr nå to typer gratis minikurs: "Coaching for resultat og work/life balance" og "Energien i din coachende lederstil". Velkommen til å komme selv, eller tipse noen om denne muligheten!

Meld deg på her

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no