Du får denne eposten fordi du har vært i kontakt med Erickson og bedt om informasjon fra oss tidligere.
Sjekk webversjonen her dersom det er utfordringer med innholdet.

Bli med på en uke full av gratis begivenheter

Hold av datoene 21.-24.mai 2013! Da arrangeres nemlig International Coaching Week i Oslo. Dette er et verdensomspennende initiativ i regi av International Coach Federation, og arrangeres i over 100 land samtidig.

Vi har valgt temaet “Ledelse og coaching” for arrangementet, og vi ønsker å fortelle om effekten av coaching for ledere i offentlig og privat sektor.

Målet med International Coaching Week er å fokusere på resultater, etikk og kvalitet i coaching, slik at eksisterende og potensielle brukere av coaching lærer mer om hva de kan forvente av en profesjonell coach.

Coaching som profesjon har i det stille vokst frem som en stadig mer innflytelsesrik bransje - i Norge og internasjonalt. Ledere på mange nivåer bruker profesjonelle coacher som støttespillere og personlige ledertrenere. Treff to av dem på Frokostmøtet 23. mai >>

Vi er også glade over å kunne formidle at ICF, gjennom et prøvecoaching-prosjekt, endelig skaffer kunder til sine medlemmer! Dette for at markedet kan bli bedre kjent med effekten av å bruke profesjonelle ICF coacher.

For mer informasjon om arrangementet, les mer her >>

Bli med som hjelper

Vi trenger ICF-prosjekthjelpere og ECN arrangementsverter under International Coaching Week. Kontakt ECN-prosjektleder Janne Bjørnsen for mer informasjon. Telefon: 959 26 440.
Svarfrist senest Mandag 6. mai.

  Erickson Coaching
Nordic AS
Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo
Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo
Telefon: 400 41 204
E-post: post@erickson.no