Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større og forskningsbaserte "-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som jo også vet hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine mye eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Møtested Ibsenmuseet - Hvordan komme dit?

Våre kurs arrangeres hovedsakelig på Ibsenmuseets kurslokaler.

Addresse: Arbinsgate 1 (inngang før/etter museets åpningstid) ellers Henrik Ibsengate 26 i åpningstiden i Oslo. Samme bygg som Ibsenmuseet.
Inngang rett ved Restaurant Ruffino, midtveis mellom Utenriks departementet (UD) og Den amerikanske ambassaden.

Reise til Ibsenmuseet

Buss eller trikk til Slottsparken, eller fem minutters gange fra Nationaltheatret. 

 

NB! De ukentlige informasjonsmøtene holder til i den røde låve på Lilleaker.

Påmeldingsskjemaer til nyhetsbrev

Kontakt oss skjema

Påmelding gratis minkurs