Siste nytt

Fornyet struktur for coachutdanningen The Art & Science of Coaching

Erickson Coaching International oppgraderer sine utdanningstilbud jevnlig. Vi vil gjerne informere deg om at vårt flaggskip-program, The Art & Science of Coaching (TASC) nå fornyes for å bli mer strømlinjeformet, bedre tilpasset ICFs sertifiseringsløp, og ha kjernekompetansene integrert fra dag 1 gjennom hele stoffet. Dette er den største revisjonen siden 2005. Hva betyr «fornyet struktur» for deg, som f.eks. har ønske om å fullføre TASC I-V (1-5), for å ICF-sertifisere din coachkompetanse?

Les mer

For at du skal forstå hva den du snakker med egentlig mener, hjelper det om du hever nivået på lyttingen din.

Witworth og Kimsey-House var tidlig ute med å introduserte de tre nivåene på lytting i læreboken til den ICF-godkjente coachingskolen CTI. Hvis vi lytter aktivt når andre snakker, er det større sannsynlighet for at vi forstår hva de egentlig mener, konstaterer de. Lytting kan foregå på ulike nivåer:

Les mer

Gratulerer til norges 5. ICF-coach på MCC nivå: Anna Lebedeva

Det finnes omlag 850 MCC'er i verden og Norges fikk sin 5. MCC i juli! Når man vet at stryk% er ca. 95% i dette praktiske håndtverket på (tredje og høyeste) MCC-nivået, er det ekstra spesielt at Anna valgte gjennomføre ICF-coachsertifiserings-prosessen på engelsk som fremmedspråk. På Annas Facebook-side skriver hun: "Jeg vil gjerne gi uttrykk for takknemlighet til mentorene mine: Carly Andersen, Judy Sabbah, Jan Georg Kristiansen, Leda Turai, mine kunder Maxim Oshurkov, Peter Stefani, Julia Ershova, Luciano Boccucci, Alexey Sidnev for tillatelse til å bruke vår samtale for ICF-akkreditering, Marilyn Atkinson og alle Erickson-teamene for støtte på denne lange og svingete veien. Ja, det er mulig å gjennomføre MCC-nivå coaching i Erickson stil og på fremmedspråk. Takk alle sammen!" #icf #mcc

Anna forteller videre: -"Kjære kolleger, velkommen til å presentere meg selv i ny status. Veien til ICF-sertifisering på MCC-nivå har gitt meg ny bekjentskap med verdens coacher, dyp forståelse av kompetansens kompetanse og enorm vekst.

Den lange veien har blitt fullført vellykket. Hjertlig takk for støtte fra mentorene Carly Andersen, Judy Hardcore, Jan Georg Kristiansen og Ledoux Turaj, kjære klienter Maxim Ošurkova, Obi James, Julia Eršovu, Luciano Boccucci, Peter Stefani, Аlexej Sidnev for muligheten til å registrere og søke om sertifisering på engelsk, støtte Marilyn W. Atkinson og hennes internasjonal Erickson coaching universitet.
Ja, det er mulig å utføre coaching på MCC-nivå og å motta bekreftelse av ekspertkollegere på fremmedspråk (red.anm. engelsk, Annas morsmål russisk), og følge formen ved Ericksonske coaching pilen (red. anm. =Ericksonske samtale som Flytur).

Så, kjære venner og trenere, her er ICF-sertifikatet, bekreftelse av min MCC-akkreditering. Denne lange prosessen førte meg til å kjenne mange gode trenere fra alle deler av verden, dypt forståelse av ICF kompetanse, personlig og faglig utvikling.

Med dette har det norske og det internasjonale markedet av topp ICF-coacher bragt fram en ny stjerne som makter coache med ambisjonen om en 100% kundefokusert konfidensiell samtale. Les mer om coachingdefinisjoner>>.

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204 eller 412 72 858 (Maria)