Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Eksklusiv alumnigruppe på Facebook

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Kjære Erickson coacher, ledere og studenter

Vi har opprettet en eksklusiv alumnigruppe på Facebook for alle oss som vil ha utvikling i verden, en samtale om gangen.

Dette blir en interaktiv møteplass der kontakter knyttes og erfaringer deles utover de jevnlige nettverkstreffene.
Dette er en gruppe for, med og av dere, og vi ser frem imot ditt bidrag og medlemsskap, til felles glede og utbytte for alle. Gruppen er for de med Erickson-utdannelse.

Bli med og bidra http://www.facebook.com/groups/erickson.coaching.nordic/

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204