Siste nytt

KAMPANJE -25% frist 8.desember: Styrk din markedsverdi. Grunnkurs kundefokusert coaching oppstart februar. "Anerkjennende samtaler" (TASC Modul 1).

For deg som ønsker en mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt. For deg som ønsker utdanne deg til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person se muligheter og realisere sitt beste seg. For deg som vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og "ekstremt grad av resultat-eierskap" i de mest utfordrende situasjoner. For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening! Programmet jevnlig forbedret. Se under for kursinnhold. Bli med på gratis minikurs for smakebit og få inntrykk av "nerven" i denne ICF godkjente coachutdanningen og praktiske hverdagsnytten i lederrollen og andre situasjoner.

Ved påmelding skriv "Kampanjerabatt før 8/12-2017= kr. 5.175,-" (veiledende 6900,- minus 25% (1.725,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, lunsjer og 3 uker ettertrening. Påmeldingsfrist kampanje 8. desember:

Les mer her >>
Meld deg på her >>

Les mer

Gratulerer til norges 5. ICF-coach på MCC nivå: Anna Lebedeva

Det finnes omlag 850 MCC'er i verden og Norges fikk sin 5. MCC i juli! Når man vet at stryk% er ca. 95% i dette praktiske håndtverket på MCC-nivået, er det ekstra spesielt at Anna valgte gjennomføre ICF-coachsertifiserings-prosessen på engelsk som fremmedspråk. På Annas Facebook-side skriver hun: "Jeg vil gjerne gi uttrykk for takknemlighet til mentorene mine: Carly Andersen, Judy Sabbah, Jan Georg Kristiansen, Leda Turai, mine kunder Maxim Oshurkov, Peter Stefani, Julia Ershova, Luciano Boccucci, Alexey Sidnev for tillatelse til å bruke vår samtale for ICF-akkreditering, Marilyn Atkinson og alle Erickson-teamene for støtte på denne lange og svingete veien. Ja, det er mulig å gjennomføre MCC-nivå coaching i Erickson stil og på fremmedspråk. Takk alle sammen!" #icf #mcc

Les mer

Alumni-nettverkstreff Erickson Coaching 16.november 2017 kl. 17:00. Tema:«Hva må kundene vite for å si «ja» til deg»! Juleavslutning

Før-julens Erickson-alumni nettverkstreff med fokus; -Hvordan selge din coachingkompetanse.

Påmeldingslink>>


 

Fagtema for kommende Erickson Alumni Nettverktreff 16/11.

Hva svarer du når noen spør deg «Så, hva jobber du med, da?».

Hvis du faller for fristelsen å gi en eller flere av følgende svar, (tipper jeg at den samtalen ikke leder til videre interesse fra den andre)
De 5 største feilstegene for coachutdannede, er:

1. Du brukte tittelen «coach» i samtalen (er forvirrende for folk flest)
2. Du forteller om coaching-prosessen (du skremmer vannet av folk som ikke bryr seg så mye om prosess)
3. Du deler din begeistring /pasjon for «coaching-ordet» (skremmende!)
4. Du er vag og uklar (f. eks. du sier «jeg driver med transformasjon»)
5. Du er uklar om problemet du løser for andre, dvs. hva trenger folk å vite, for å investere i deg?(du er utydelig på din nisje)

Endringer i TASC
Det gjøres jevnlig endringer i TASC. I Modul 4 vil erickson fremover fokusere mer på trening i salgsprosessen for det vi kjenner som ICF-coaching. Du vil utvikle klarhet om problemet du løser for andre, dvs. hva trenger folk å vite, for å investere i deg? Dvs. ett steg nærmere tydelighet fra deg på forståelig nisje (for andre).

TID: torsdag 16.november kl. 17.00 (og juleavslutning)
STED: Lilleaker

Hvem passer dette for?
Kveldens tema passer for deg som ønsker å få frem det beste hos andre, som ønsker å finne metoder for fokus på viktige og legge vekk det uviktige i en hektisk hverdag. Og selvfølgelig for deg som vil treffe igjen coach-miljøet.
Arrangementet er sponset av Erickson og du betaler kun en egenandel.

FOR DEG SOM
- som vil få flere ideer til å selge/markedsføre deg selv (du kan i seminaret fint velge fokusere på annet enn tema "coaching")
- er i konsulentrollen, coachrollen eller lederrollen og som vil hjelpe kunder og medarbeidere til suksess.
- du vil oppdatere deg og få med deg et eksempel på siste års fagutvikling i TASC

Du vil også være med på følgende

- Og som vanlig; oppsett av ny, frivillig coaching-sirkel (for du har vel selv en egen coach, ikke det?..)
- Nyheter fra ICF Norge, som er Norges internasjonale coachforening

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alumni er: "Identiteten utover vennegjengen og sangkor, som binder hele institusjonen sammen." Derfor: Alle som har vært kursdeltaker, student eller coachingkunde i Erickson med (1) gjest, ansatte og samarbeidspartnere - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

FAGTEMA Hva må kundene vite for å si «ja» til deg og kjøpe din kompetanse!»

Fagekspert: Jan Georg Kristiansen

Kveldens fagekspert er Jan Georg Kristiansen ICF-coach MCC.

Jan Georg er en praktisk rettet, profesjonell coach som kun jobber med bedriftsledere, talenter og team. Han er også daglig leder for Erickson coachutdanning som trener, mentorcoach og supervisor.

DEL 2)

NYTTÅRSLØFTER - Juleavslutning
Nyttårsforsettene skal snart settes og de fleste forbereder seg på en ny hverdag, nye rutiner og nye mål.
De lager ønsker, ideer blir virkelige. Å støtte miljøet av coacher kan styrke prosessen for selvanalyse og målsetting, og det er viktig å tenke med takknemlighet.
Bring en liten symbolsk gave (liten ting som penn, sjokolade, te, kaffe e.l.… ingen minstebeløp/maks 99,-) som kan bli et symbol på lykke til noen andre.
Vi vil putte det i en ”magisk eske”, og alle tilstede vil trekke hver sin gave.

Påmeldingslink>>

TID: 16. november kl. 17:00 -20.00
STED: Kaktus Mat og vinhus , klikk for info om sted>>
PRIS: Earlybird innen 3.november kr. 240,- (etter 3/11: kr.340,-) etterfaktureres

PROGRAM (du etterfaktureres egenandel)
•    16:50: Registrering
•    17:00 - 17.25 Mingling, snacks og gjensynsglede. Matbestilling for de som blir til middag.
•    17.30 - 18.45 Faglig del: «Hva må kundene vite for å si «ja» til deg!» Jan Georg Kristiansen.
•    18.50 - 19.20 Nyttårsløfter. Bring en liten symbolsk gave, som en annen får. Og du vil trekke en til deg.
•    19.20 -19.45  Nyheter fra ICF og fra Erickson, diplomutdelinger, forming av ny coach-sirkel for deg som også vil samle flere coachingtimer.

Pause/mingling.

MIDDAG (mat/drikke bestilt kl. 17:15 betaler du direkte til restauranten)
•    20.00 - 21:30 Spisested: Kaktus Mat og vinhus for middag!

"Både den faglige og den sosiale delen denne kvelden ga meg stort utbytte i form av ny kunnskap og innsikt, nye ideer og nye kontakter, i tillegg til det verdifulle det er å treffe coachkolleger og tidligere medstudenter.
Kort sammenfattet vil jeg si at alumnitreffet som vanlig ga meg ny inspirasjon for dette flotte faget som coaching er!"
- Ståle Stenersen, ICF sertifisert Erickson coach ACC, tidl. skoledirektør. Eget firma


 

Lagre

Lagre