Siste nytt

"Ekstremt-resultat-eierskap"; en misjon for coaching som overlever som selvstendig fag

(Av Jan G. Kristiansen, MA.coaching, MBA, MCC) Coaching som begrep er mye diskutert og debattert i Norge og i utlandet og kan om få år gå i oppløsning. For å overleve på sikt, tror jeg coaching må fremstå tydelig og tilby noe nytt og unikt i kommunikasjonsfaget, som ikke allerede er tilbudt av sine eldre og mye større"-ing-slektinger: som er veiledning, mentoring, undervisning og ledning, som også et hva et åpent spørsmål er. Uten en slik unikhet i definisjonen tror jeg "coaching" om få år vil bli bli "spist" (assimilert) av sine eldre slektninger.

Les mer

Kvinnelige ledere er flinkere enn menn

til å legge til rette for åpen dialog og kommunikasjon i bedriftene, viser et nytt doktorgradsprosjekt (Lisa Maria Whitehead, Universitetet i Agder) leser vi i Dagens Perspektiv 11.august 2017. Siden "åpen dialog og kommunikasjon" er nøkkelfokuser sett med coachingbransjens briller, tenker jeg med en gang at da har kvinnene i så fall gjennomsnittlig bedre trening i dette enn menn, før de blir målt.  
I sin avhandling «The Theory of Social Identity-driven Voice and Silence», har Lisa Maria Whitehead ved Universitetet i Agder, undersøkt 

Les mer

Alumnitreff påmeldingsskjema - Når passer det å treffes sosialt/faglig?

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alle som har vært kursdeltaker, kunde eller student i Erickson - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, kryss-nytte erfaringsutveksling mellom de erfarne og de nye, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-3 ganger i året:

Påmelding til Nettverkstreff  her!
PRIS: Earlybird før 19.mai kr. 240,- (etter 19.mai: kr.340,-) etterfaktureres

Bindende påmelding 4 dager før. Ikke-møtte (no-show) mottar faktura på fagdel, inklusiv gebyret, pga bindende avtale med kursstedet.

ECN Alumnitreff 2017

  • Neste Alumni nettverkstreff blir 23.mai kl. 17:00-19.30 på Kaktus restaurant, Lilleakerveien 23, ved CCVest i Oslo:
  • FAGTEMA: Hvordan støtter du coachingnivået ditt etter endt utdanning!

  • En del profesjonelle coacher som er ferdig med sin coachutdanning opplever at kompetansenivået holder seg 2-3 måneder etter endt eksamen; Deretter mister mange gradvis en del av kompetansenivået sitt. Dette Erickson-alumni nettverkstreffet har fokus på; hvordan utvikle dine coachingferdigheter til «Gull-standard-nivå», spesielt for deg som har i sikte en PCC- eller MCC-sertifisering. 
  • Kveldens fagekspert er Anna Lebedeva Kristiansen ICF-coach PCC/MCC-applicant. Anna er en praktisk rettet, profesjonell coach som kun jobber med bedriftsledere. Anna er sertifisert internasjonal ICF-sensor og mentor for mentorer og trenere.
  • Påmeldingskjema (*e-post og mobiltelefon er obligatorisk):
  • Velg foretrukket påmeldingstype

Erickson Coaching Nordic AS

Besøksadresse:
Ullernchausseen 119,
Lilleaker, Oslo

Postadresse:
Postboks 262 Lilleaker,
0216 Oslo

Telefon: 400 41 204