Siste nytt

KAMPANJE -25% frist 8.desember: Styrk din markedsverdi. Grunnkurs kundefokusert coaching oppstart februar. "Anerkjennende samtaler" (TASC Modul 1).

For deg som ønsker en mer coachende og anerkjennende kommunikasjonsstil for deg selv og de rundt deg, privat eller profesjonelt. For deg som ønsker utdanne deg til coach og mentaltrener basert på den internasjonale ICF-standarden for coaching. For deg som vil hjelpe deg selv og enhver annen person se muligheter og realisere sitt beste seg. For deg som vil beherske hvordan hjelpe (deg selv og) den andre sikre kontroll og "ekstremt grad av resultat-eierskap" i de mest utfordrende situasjoner. For deg som ønsker få frem det beste hos andre med coaching, relasjonsledelse og mentaltrening! Programmet jevnlig forbedret. Se under for kursinnhold. Bli med på gratis minikurs for smakebit og få inntrykk av "nerven" i denne ICF godkjente coachutdanningen og praktiske hverdagsnytten i lederrollen og andre situasjoner.

Ved påmelding skriv "Kampanjerabatt før 8/12-2017= kr. 5.175,-" (veiledende 6900,- minus 25% (1.725,-) for 2,5 dager kurs inkl. kursmateriell, lunsjer og 3 uker ettertrening. Påmeldingsfrist kampanje 8. desember:

Les mer her >>
Meld deg på her >>

Les mer

Gratulerer til norges 5. ICF-coach på MCC nivå: Anna Lebedeva

Det finnes omlag 850 MCC'er i verden og Norges fikk sin 5. MCC i juli! Når man vet at stryk% er ca. 95% i dette praktiske håndtverket på MCC-nivået, er det ekstra spesielt at Anna valgte gjennomføre ICF-coachsertifiserings-prosessen på engelsk som fremmedspråk. På Annas Facebook-side skriver hun: "Jeg vil gjerne gi uttrykk for takknemlighet til mentorene mine: Carly Andersen, Judy Sabbah, Jan Georg Kristiansen, Leda Turai, mine kunder Maxim Oshurkov, Peter Stefani, Julia Ershova, Luciano Boccucci, Alexey Sidnev for tillatelse til å bruke vår samtale for ICF-akkreditering, Marilyn Atkinson og alle Erickson-teamene for støtte på denne lange og svingete veien. Ja, det er mulig å gjennomføre MCC-nivå coaching i Erickson stil og på fremmedspråk. Takk alle sammen!" #icf #mcc

Les mer

Alumni - Hvem har vært/er kunder hos Erickson?

Hva er Ericksons Alumni nettverk?

Alumni er: "Identiteten utover vennegjengen og sangkor, som binder hele institusjonen sammen." Alle som har vært kursdeltaker, student eller coachingkunde i Erickson (eller er påmeldt), ansatte og samarbeidspartnere - og noen ganger også andre spesielle forretningsforbindelser - inviteres til alumnisamlingene.

Relasjonsbygging, mingling, tidsaktuelt faglig tema, nyheter fra ICF og Erickson inn- og utland, god mat.
Arrangementet sponses av Erickson og holdes 2-4 ganger i året.

Alumni (fra latin) er blitt etablert som navn på organisasjoner for tidligere studenter ved universiteter, eller tidligere ansatte i bedrifter. I Alumninettverket treffer du tidligere kullinger fra studiet. Der holder du kontakt med den enkelte for treff og jubileer, eller for utveksling av faglig informasjon. Nypåmeldte (til kommende kurs) og enkelte av våre leverandører og kontakter inviteres også.

Neste alumnitreff blir 16. november 2017 kl. 1700. Fagtema: Hvordan selge din coaching-kompetanse!
Høstens Erickson-alumni nettverkstreff har fokus på; hvordan holde motivasjonen og utvikle dine coachingferdigheter til et «Gull-standard-nivå», spesielt for deg som har i sikte PCC- og MCC-sertifiseringer. Vi går i kjernen på essensen av ICF-coaching som et praktisk håndtverk, og viser siste nytt fra ICF's fagstandard.

Detaljer om neste alumnitreff torsdag 16.november kl. 1700

Påmelding til neste alumnitreff


Referater fra utvalgte alumnitreff

Erickson har som hovedprinsipp at kandidater til Ericksons coachpool og trenerpool skal komme fra TASC og modul 5 alumni.

De fleste mandager har Erickson Coaching Nordic Minikurs til inspirasjon på Granli gård, Lilleaker. Fra tid til annen etterspør deltakere prøvecoaching fra alumni.

Erickson inviterer til dybdestudier for tidligere studenter

Erickson inviterer tidligere studenter som kursassistenter/verter

Sosiale media brukes i økende grad for å koble  Erickson alumni